Bubbel Voetbal Kinderfeestje Amsterdam

Het leukste idee voor een kinderfeestje is wel het Bubbelvoetbal kinderfeestje in Amsterdam. Dit is mogelijk in Amsterdam-West bij Bubbel Voetbal Amsterdam. Na een korte uitleg worden de teams ingedeeld. De teamindeling mogen jullie zelf van te voren aanleveren of wij kunnen deze maken. Het spelen van Bubbel Voetbal is vrij intensief. Wij spelen daarom meestal kleine partijtjes. Het maken van minimaal 3 teams is daarom standaard. Bubbelvoetbal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verschillende arrangementen

We bieden 3 verschillende arrangementen voor het Bubbel Voetbal kinderfeestje. Deze heten “HIEP”, “HIEP, HIEP” en “HIEP, HIEP, HOERA”. Alle prijzen zijn inclusief instructie, voetballen, begeleiding en natuurlijk de bubbelballen. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal jullie het hele verblijf begeleiden. Bubbelvoetbal Kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast Bubbelvoetbal nog vele andere activiteiten zoals VR Kinderfeestje, Lasergamen en Room Escape. Alle combinaties zijn te maken tot een arrangement.

Bubbelvoetbal Kinderfeestje

Bubbel Voetbal Amsterdam is uitermate geschikt voor het kinderfeestje van je zoon of dochter. We bieden verschillende kinderfeestje arrangementen inclusief limonade, zakje chips en een een plek om cadeautjes uit te pakken. Je kunt Bubbelvoetbal combineren met bijvoorbeeld LasergamenArchery Tag of Room Escape, maar ook GraffitikunstVirtual Reality en de GPS Game: Magic portal.

Bubbel Voetbal Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam-West, hier kunnen jullie gratis parkeren. Vanaf Amsterdam Centraal is er een rechtstreekse bus (lijn 21) en ook vanaf Station Sloterdijk (lijn 61). Mocht je kinderen hooikoorts hebben of vertrouw je het weer niet zo, dan is het natuurlijk ook mogelijk om binnen te spelen in bijvoorbeeld de Aritos sporthal. Hiervoor worden mogelijk extra kosten voor in rekening gebracht.

Offerte op maat

Het Bubbelvoetbal kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Als je het Bubbel Voetbal kinderfeestje wil combineren met een van onze Room Escape, Laser Tag (op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor je. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier. Gaat het om een groepje van minder dan 6 kinderen, dan kun je 6 kinderen boeken.

kinderfeestje amsterdam activiteiten

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €22,50 incl BTW  per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €35,- incl BTW per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €45,- incl BTW per kind.

Kinderfeestje Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

*

*

*

*

Kom ook naar
Zomer Kamp Amsterdam

Zomer Kamp Amsterdam

FAQ

Mag ik zelf taart meenemen?
Bij een kinderfeestje ja, wel graag zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen en weer mee naar huis nemen.

Mag ik andere consumpties meenemen?
Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of BBQ kun je vooraf bestellen.

Zijn er vaste rondetijden?
Ja, alle activiteiten hebben vaste start- en eindtijden.  Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.

Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?
Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.

Mogen we zelf activiteiten organiseren?
Nee, jullie mogen gerust nog buiten of binnen zitten bij ons als de kinderen buiten spelen. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.

Is bubbelvoetbal gevaarlijk?
Nee, bubbelvoetbal is op zichzelf niet gevaarlijk. De kinderen krijgen een veiligheidsbriefing vooraf, als ze zich daar aan houden, zijn de risico’s beperkt. Zijn er speciale gezondheidsrisico’s, meld dit dan altijd bij ons en bij de begeleider.

Hoeveel kinderen mogen er mee doen?
Bubbelvoetbal is geschikt vanaf 6 kinderen tot wel 500 kinderen tegelijk.

Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?
Wij raden aan om 15 – 30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt het Bubbelvoetbal Kinderfeestje?
Het bubbelvoetbal kinderfeestje bestaat uit 75 minuten bubbel voetballen en daaromheen kunnen jullie natuurlijk nog limonade of chips bestellen en eventueel nog taart en cadeautjes bij ons doen.

Is er plek om cadeautjes uit te pakken?
Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken.