Bubbelbal Amsterdam

Bubbelbal in Amsterdam is een van de leukste activiteiten. Je kunt bubbelbal spelen als particulier of met het bedrijf. Jullie gaan, gehuld in een enorme plastic bal de stijd met elkaar aan. Bounce, bots en stuiter er op los in enorm grote bubbelballen. Bij onze mooie locatie kunnen jullie gratis jullie auto parkeren. Jullie kunnen zowel binnen als buiten zitten voor een drankje. Daarnaast kunnen jullie genieten van heerlijke borrelhapjes, een koud biertje en geweldige BBQ’s.

Je kunt Bubbelbal spelen met 4 tot wel 5000 personen tegelijk. Wij beschikken over 3 grote opblaasbare velden. Met boarding en grote goals.

Al onze activiteiten zijn als los en in arrangement vorm te boeken. Onze arrangementen bestaan uit minimaal 1 activiteit, eventueel een borrelhap, drankjes en een BBQ’. Kijk hieronder voor de verschillende opties.

Bubbelbal in Amsterdam is powered by UP Events. Kijk voor de leukste activiteiten, workshops en teambuilding activiteiten op upevents.nl.

Prijs voor bubbelbal

Op onze locatie in Amsterdam

 • Inclusief: begeleiding
 • Vanaf 4 personen
 • 0,5 uur €16,30 pp (€14,95 excl. btw)
 • 1 uur €25,02 pp (€22,95 excl. btw)

Voorbeeldprogramma 1 uur

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankjes en borrelhapje (optioneel)
15:30 – 16:00 Bubbelbal in Amsterdam
16:00 – 19:00 Borrel en BBQ (optioneel)

Waarom bubbelbal bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een activiteit maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Ook meer dan 15 jaar ervaring in memorabele uitjes
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw uitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 teambuilding activiteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd
 • Gratis parkeren

ONLY. WAY. UP.

Ga voor een van de leukste pakket deals

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Het compleet verzorgde arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ.

ADD UP 1 Bubbel Voetbal Teambuilding Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een compleet verzorgde dag met activiteit, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

ADD UP 3 Bedrijfsuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “Amazing day”

Amazing day

De koning onder de arrangementen: 3 activiteiten, lunch, hapjes, de gehele dag onbeperkt drankjes en overheerlijke BBQ.

Arcade games Amsterdam Company party

Aankomst en ontvangst

Als je wilt bubbelballen in Amsterdam moet je altijd een reservering online of per telefoon +31(0)20 463 5850 maken. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende personeel ingepland staat. Kom alstublieft minimaal 15 minuten voor aanvang naar onze locatie. Kom 30 minuten van te voren als jullie nog even willen genieten van een kopje koffie of thee.

Wij hebben zowel binnen als buiten plek om lekker te zitten. We hebben heerlijke koffie en thee, ijskoude biertjes en diverse frisdranken.

Bubbelbal met grote groepen

Als jullie met een (heel ) grote groep zijn is er op de locatie van Bubbelbal Amsterdam voldoende plek. Wij hebben een buitenterrein van bijna 40.000 m2. Daarnaast hebben wij verschillende loodsen voor groepen van 10 tot wel 500 personen. UP Events richt zich zowel op particulieren als op bedrijven. Al onze activiteiten zijn als losse activiteit te boeken. Daarnaast bieden we verschillende arrangement. Kijk voor meer informatie over alle mogelijke uitjes op onze activiteiten pagina. Hier vind je altijd de activiteit(en) van jullie keuze.

Wat vinden anderen van Bubbelbal in Amsterdam

Bubbel Voetbal Amsterdam
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 21 recensies
beoordeel ons op
Heel leuk voor een bachelor party, zelfs de middag na een nachtje stappen in Amsterdam.
Wir haben dort Bubble Fussball gespielt; war super, das Team ist sehr nett, Sandra hat uns super betreut 🤙
They see me rollin’… heerlijke activiteit!!!
super leuk voor volwassenen en kinderen. Echt een top ervaring en leuke begeleiding.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel Rosalie!
We had a great time there. Cool people!
Leuke uitje voor jong ennoud
Super genoten met de klas en al het leuke personeel
js_loader

Bubbelbal Kinderfeestje

Bubbelbal Amsterdam heeft de leukste kinderfeestjes voor je zoon of dochter. We bieden drie kinderfeestje arrangementen. Kinderfeestje HIEP bestaat uit 75 minuten bubbelbal. Daarbij krijg je onbeperkt limonade en een zakje chips. Kinderfeestje HIEP HIEP bestaat uit 75 minuten bubbelbal plus een activiteit van 30 minuten. Daarbij ook onbeperkt limonade en zakje chips. Er zijn 2 activiteiten die je 30 minuten kunt spelen. Dit zijn lasergamen en handboogschieten. Het meest uitgebreide kinderfeestje is HIEP HIEP HOERA. Dit bestaat uit twee activiteiten van 75 minuten. Met daarbij limonade en een zakje chips. Heb je vragen over het Bubbelbal Kinderfeestje neem dan contact met ons op.

Combineer Bubbelbal met de leukste activiteiten

Ga naar “Archery tag”

Archery tag

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

archery tag amsterdam
Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Real life gaming, go to battle but especially: have fun!

Lasergamen bubbel voetbal
Ga naar “Boogschieten”

Boogschieten

Ben jij de Robin Hood van jullie gezelschap?

Bubbel voetbal Amsterdam Boogschieten

Bubbelballen op onze locatie

Bubbelbal Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam West, hier kunnen jullie gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus. Jullie kunnen de auto(s) parkeren op het parkeerterrein bij de ingang, er is plek voor meer dan 100 auto’s. De prijzen genoemd op onze site zijn voor buiten Bubbel Voetballen, dit is ook verreweg het leukste vinden wij. Natuurlijk is het mogelijk om ook binnen te spelen in de Aritos hal in Amsterdam. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht voor de huur van de hal.

Bubbelbal voor elk uitje

Wat je ook voor uitje gaat doen, Bubbelbal iis altijd leuk. Of je nu als bedrijf of als particulier wilt bubbelballen. Bij ons kun je terecht voor de meest uiteenlopende uitjes. Denk hierbij aan groepsuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, te gekke vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes. Je kunt bubbelbal ook combineren met bijvoorbeeld een vergaderarrangementen. En organiseren we samen met jullie te gekke bedrijfsfeesten.

Als je naar bubbelbal zoekt vind je veel verschillende benamingen. Synoniemen zoals bumperbalbumperz, bubble voetbal en bubbel voetbal. Het is natuurlijk allemaal dezelfde activiteit. Ook als je in het Engels zoekt vind je veel synoniemen. Woorden zoals bubble ballzorbballzorb footballbubble soccer en bubble football.

Teambuilding Amsterdam

Bij UP Events vind je, naast bubbelbal, de mooiste teambuilding activiteiten in Amsterdam. UP Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam. Ook is UP Events een full service evenementenbureau. Wij bieden vele verschillende teambuilding activiteiten en teambuilding workshops aan. Je kunt jullie groepsuitje op onze locatie in Amsterdam boeken. Maar natuurlijk ook op een andere locatie. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshops in het centrum van Amsterdam.

Evenementenbureau Amsterdam

Zoals al eerder aangegeven is UP Events een full service evenementenbureau uit Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect groepsuitje voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!