Bubbelbal Amsterdam

Bubbelbal in Amsterdam is een van de leukste activiteiten. Je kunt bubbelbal spelen als particulier of met het bedrijf. Jullie gaan, gehuld in een enorme plastic bal de stijd met elkaar aan. Bounce, bots en stuiter er op los in enorm grote bubbelballen. Bij onze mooie locatie kunnen jullie gratis jullie auto parkeren. Jullie kunnen zowel binnen als buiten zitten voor een drankje. Daarnaast kunnen jullie genieten van heerlijke borrelhapjes, een koud biertje en geweldige BBQ’s.

Je kunt Bubbelbal spelen met 8 tot wel 5000 personen tegelijk. Wij beschikken over 3 grote opblaasbare velden. Met boarding en grote goals.

Al onze activiteiten zijn als los en in arrangement vorm te boeken. Onze arrangementen bestaan uit minimaal 1 activiteit, eventueel een borrelhap, drankjes en een BBQ’. Kijk hieronder voor de verschillende opties.

Bubbelbal in Amsterdam is powered by UP Events. Kijk voor de leukste activiteiten, workshops en teambuilding activiteiten op upevents.nl.

Prijs voor bubbelbal

Op onze locatie in Amsterdam
Inclusief begeleiding
Vanaf 8 personen: €21,75 pp (€19,95 excl. btw)
Duur: 75 minuten

Bubbel Voetbal Amsterdam Direct boeken Bubbel Voetbal Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma 75 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankjes en borrelhapje (optioneel)
15:30 – 16:45 Bubbelbal in Amsterdam
16:45 – 19:45 Borrel en BBQ (optioneel)

Aankomst en ontvangst

Als je wilt bubbelvoetballen moet je altijd een reservering online of per telefoon +31(0)20 463 5850 maken. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende personeel ingepland staat. Kom alstublieft minimaal 15 minuten voor aanvang naar onze locatie. Kom 30 minuten van te voren als jullie nog even willen genieten van een kopje koffie of thee.

Wij hebben zowel binnen als buiten plek om lekker te zitten. We hebben heerlijke koffie en thee, ijskoude biertjes en diverse frisdranken.

Bubbelbal met grote groepen

Als jullie met een (heel ) grote groep zijn is er op de locatie van Bubbelbal Amsterdam voldoende plek. Wij hebben een buitenterrein van bijna 40.000 m2. Daarnaast hebben wij verschillende loodsen voor groepen van 10 tot wel 500 personen. UP Events richt zich zowel op particulieren als op bedrijven. Al onze activiteiten zijn als losse activiteit te boeken. Daarnaast bieden we verschillende arrangement. Kijk voor meer informatie over alle mogelijke uitjes op onze activiteiten pagina. Hier vind je altijd de activiteit(en) van jullie keuze.

wat vinden anderen van Bubbelbal Amsterdam?

They see me rollin'... heerlijke activiteit!!!
Samir a
Samir a
14:04 06 Oct 21
super leuk voor volwassenen en kinderen. Echt een top ervaring en leuke begeleiding.
Rosalie Kappert
Rosalie Kappert
08:35 12 Mar 20
Top locatie, activiteiten strak geregeld en enthousiast begeleid. Ik kom zeker nog eens terug met mijn vrienden!
Fleur de Wolf
Fleur de Wolf
12:39 09 Mar 20
Te gekke ervaring. Mooie ervaring met 40 collega's, echt hilarisch.
Pim ten Broeke
Pim ten Broeke
09:16 25 Feb 20
Hartstikke leuk om een keer te doen met een leuk teamuitje !!!
Rody Bottelier
Rody Bottelier
07:56 25 Feb 20
Echt iets dat je ooit gedaan moet hebben. Ideaal om af te sluiten met een lekkere BBQ en drankjes.
René de Jong
René de Jong
14:05 24 Feb 20
Super leuk, lekker veldje! Je voelt je net een botsauto!
Menno Saalbrink
Menno Saalbrink
13:56 24 Feb 20
Leuke uitje voor jong ennoud
a cheikh ibrahim
a cheikh ibrahim
17:22 13 Apr 19
Top locatie en geweldig om te doen ook zeker een pluim voor het personeel alles was goed geregeld
Mikey Lievendag
Mikey Lievendag
14:21 28 Mar 17
Top dag gehad, goed personeel, ik raad het zeker aan om een keertje te doen !!
Gino Holshuijsen
Gino Holshuijsen
16:20 27 Mar 17
Genoten! Zeker een aanrader, zeker om met een vriendengroep te doen.
Wies R
Wies R
16:11 27 Mar 17
Gezellige middag gehad met vrienden! zeker de moeite waard, echt gelachen!
Thijs Water
Thijs Water
07:33 27 Mar 17
Top locatie. Vriendelijk personeel en een leuke sfeer.
Tycho de wit
Tycho de wit
07:14 27 Mar 17
Top locatie en super personeel. Echt goed gedaan mannen.
Martijn
Martijn
00:34 13 Feb 17
Google Beoordelingen
5.0

Schrijf een review

Bubbelbal Kinderfeestje

Bubbelbal Amsterdam heeft de leukste kinderfeestjes voor je zoon of dochter. We bieden drie kinderfeestje arrangementen. Kinderfeestje HIEP bestaat uit 75 minuten bubbelbal. Daarbij krijg je onbeperkt limonade en een zakje chips. Kinderfeestje HIEP HIEP bestaat uit 75 minuten bubbelbal plus een activiteit van 30 minuten. Daarbij ook onbeperkt limonade en zakje chips. Er zijn 2 activiteiten die je 30 minuten kunt spelen. Dit zijn lasergamen en handboogschieten. Het meest uitgebreide kinderfeestje is HIEP HIEP HOERA. Dit bestaat uit twee activiteiten van 75 minuten. Met daarbij limonade en een zakje chips. Heb je vragen over het Bubbelbal Kinderfeestje neem dan contact met ons op.

Kinderfeestje Amsterdam Bel ons Call us Bubbel Voetbal Amsterdam Offerte aanvragen

Waarom bubbelbal bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een activiteit maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om

Facts over UP Events

 • Meer dan 50.000 tevreden klanten per jaar
 • Ook meer dan 10 jaar ervaring in memorabele uitjes
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw uitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 teambuilding activiteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd
 • Gratis parkeren

ONLY. WAY. UP.

Bubbel voetbal Amsterdam op onze locatie

Bubbel Voetbal Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam West, hier kunnen jullie gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus, hier vind je de contactpagina. Jullie kunnen de auto(s) parkeren op het parkeerterrein bij de ingang, er is plek voor meer dan 100 auto’s. De prijzen genoemd op onze site zijn voor buiten Bubbel Voetballen, dit is ook verreweg het leukste vinden wij. Natuurlijk is het mogelijk om ook binnen te spelen in de Aritos hal in Amsterdam. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht voor de huur van de hal.

Bubbelbal voor elk uitje

Wat je ook voor uitje gaat doen, Bubbelbal iis altijd leuk. Of je nu als bedrijf of als particulier wilt bubbelballen. Bij ons kun je terecht voor de meest uiteenlopende uitjes. Denk hierbij aan groepsuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, te gekke vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes. Je kunt bubbelbal ook combineren met bijvoorbeeld een vergaderarrangementen. En organiseren we samen met jullie te gekke bedrijfsfeesten.

Als je naar bubbelbal zoekt vind je veel verschillende benamingen. Synoniemen zoals bumperbalbumperz, bubble voetbal en bubbel voetbal. Het is natuurlijk allemaal dezelfde activiteit. Ook als je in het Engels zoekt vind je veel synoniemen. Woorden zoals bubble ballzorbballzorb footballbubble soccer en bubble football.

Teambuilding Amsterdam

Bij UP Events vind je, naast bubbelbal, de mooiste teambuilding activiteiten in Amsterdam. UP Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam. Ook is UP Events een full service evenementenbureau. Wij bieden vele verschillende teambuilding activiteiten en teambuilding workshops aan. Je kunt jullie groepsuitje op onze locatie in Amsterdam boeken. Maar natuurlijk ook op een andere locatie. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshops in het centrum van Amsterdam.

Evenementenbureau Amsterdam

Zoals al eerder aangegeven is UP Events een full service evenementenbureau uit Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect groepsuitje voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!