Bubble voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam. Het leukste uitje zowel voor als je met het bedrijf komt als met je vrienden. Jullie gaan, gehuld in een enorm grote plastic zorb, de strijd met elkaar aan. Doel is natuurlijk zo veel mogelijk doelpunten maken. Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Om te scoren zul je rechtop moeten blijven staan. Dat is lastig als er 4 enorme zorb ballen op je af komen lopen. Maar, wellicht kunnen je teamgenoten je helpen?

Je kunt zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk naar ons toe komen. Wij hebben voldoende, gratis, parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast hebben wij een groot terras. Hier kunnen genieten van heerlijke borrelhapjes, een koud biertje en geweldige BBQ’s.

Bubble voetbal is te spelen met 4 tot wel 5000 personen tegelijk. Op onze locatie hebben wij 3 grote opblaasbare velden, dus met boarding en goals.

Onze activiteiten kun je los boeken. Ook zijn ze als arrangement te boeken. Al onze arrangementen bestaan uit minimaal 1 activiteit. Gecombineerd met een borrelhap, drankjes en een van onze goede BBQ’s. Kijk hieronder voor de verschillende opties.

Bubble voetbal Amsterdam is powered by UP Events. Wij bieden meer dan 100 verschillende activiteiten. Kijk snel voor activiteiten, workshops op upevents.nl.

Bubble voetbal prijzen

Op onze locatie in Amsterdam

 • Inclusief: begeleiding
 • Vanaf 4 personen
 • 0,5 uur €16,30 pp (€14,95 excl. btw)
 • 1 uur €25,02 pp (€22,95 excl. btw)

Voorbeeldprogramma 1 uur

Vergadering en lunch (optioneel)
16:30 – 17:00 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
17:00 – 18:00 Bubble voetbal Amsterdam
18:00 – 21:00 Gezellige borrel en overheerlijke BBQ (optioneel)

Waarom bubble voetbal bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam.
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze.
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld.
 • Wij beloven niet zomaar een activiteit maar een belevenis.
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken.
 • Toch niet happy, kom je terug.
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om.

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar.
 • Ook meer dan 15 jaar ervaring in memorabele uitjes.
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw uitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 groepsuitjes op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd.
 • Gratis parkeren.

ONLY. WAY. UP.

Combineer in de mooiste pakketten

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Het compleet verzorgde arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ.

ADD UP 1 Bubbel Voetbal Teambuilding Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een compleet verzorgde dag met activiteit, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

ADD UP 3 Bedrijfsuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “Amazing day”

Amazing day

De koning onder de arrangementen: 3 activiteiten, lunch, hapjes, de gehele dag onbeperkt drankjes en overheerlijke BBQ.

Arcade games Amsterdam Company party

Aankomst en ontvangst

Wij willen je vragen om altijd een reservering van te voren te maken. Dit kan online of per telefoon +31(0)20 463 5850. Op deze manier kunnen wij voldoende crew medewerkers inplannen. Het is noodzakelijk altijd op tijd te kunnen starten met onze activiteiten. Daarom willen we jullie vragen om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Als je nog even wilt genieten van een heerlijk bakje koffie nog 15 minuten eerder.

Bij UP Events kun je zowel binnen als buiten zitten. We maken de lekkerste bakjes koffie voor je of een heet kopje thee. Na de activiteit kun je genieten van een ijskoud biertjes en/ of frisdranken.

Een grote groep met bubble voetbal

Op onze locatie is er ruimte om met acht tot wel vijfduizend spelers tegelijk te spelen. Bubble voetballen kan voor particulieren en bedrijven. Al onze groepsactiviteiten kun je los boeken. Ook is het mogelijk een arrangement te boeken. Wil je meer informatie met betrekking tot onze uitjes? Kijk dan op onze activiteiten pagina. Hier staat zeker een activiteit die bij jullie doel past.

Dit vinden anderen van bubble voetbal

Bubbel Voetbal Amsterdam
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 21 recensies
beoordeel ons op
Heel leuk voor een bachelor party, zelfs de middag na een nachtje stappen in Amsterdam.
Wir haben dort Bubble Fussball gespielt; war super, das Team ist sehr nett, Sandra hat uns super betreut 🤙
They see me rollin’… heerlijke activiteit!!!
super leuk voor volwassenen en kinderen. Echt een top ervaring en leuke begeleiding.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel Rosalie!
We had a great time there. Cool people!
Leuke uitje voor jong ennoud
Super genoten met de klas en al het leuke personeel
js_loader

Bubble voetbal kinderfeestje

Of je nu een zoon of dochter hebt, het bubble voetbal kinderfeestje is altijd een succes. UP Events heeft drie kinderfeestje arrangementen. Kinderfeestje HIEP bestaat uit 75 minuten bubble voetbal. Gecombineerd met onbeperkt limonade en een zakje chips. Kinderfeestje HIEP HIEP bestaat uit 75 minuten bubble voetbal. En een activiteit van 30 minuten. Gecombineerd met onbeperkt limonade en zakje chips. Er zijn twee activiteiten die 30 minuten kunnen duren. Dit zijn lasergamen en boogschieten. Het meest complete kinderfeestje is kinderfeestje HIEP HIEP HOERA. Dit bestaat uit 75 minuten bubble voetbal. Een extra activiteit van 75 minuten. Gecombineerd met onbeperkt limonade en een zakje chips. Mocht je vragen hebben over het bubble voetbal kinderfeestje neem dan gerust contact met ons op.

Combineer met de leukste activiteiten

Ga naar “Archery tag”

Archery tag

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

archery tag amsterdam
Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Real life gaming, go to battle but especially: have fun!

Lasergamen bubbel voetbal
Ga naar “Boogschieten”

Boogschieten

Ben jij de Robin Hood van jullie gezelschap?

Bubbel voetbal Amsterdam Boogschieten

Bubble voetballen in Amsterdam

De locatie van bubble voetbal Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” te Amsterdam-West. Bij ons kun je gratis parkeren op onze grote parkeerplaats. Neem buslijn 21 vanaf Amsterdam centraal station. Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk kun je buslijn 61 nemen. Als je met de auto komt kun je die dus voor de deur parkeren. Er zijn parkeerplekken voor meer dan 150 auto’s. Plek genoeg dus kom met een gezellige groep en neem je familie of gehele afdeling mee. De prijzen die je op onze site vind zijn voor buiten bubble voetbal. Wij vinden dit ook de allerleukste manier om deze activiteit te spelen. Als je last hebt van hooikoorts of als je het weer niet vertrouw kunnen we soms binnen spelen. Dit kan in de naast ons gelegen Aritos sporthal. Hiervoor worden extra kosten berekend.

Bij elk uitje kun je bubble voetballen

Wat voor soort uitje je ook aan het voorbereiden bent, bubble voetbal is altijd goed. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Bij ons kun je terecht voor alle soorten uitjes. Of het nu een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familie uitje of afdelingsuitje is. Je kunt bij ons ook terecht voor een vergaderarrangementen. En hebben jullie zin in een feestje? Ook voor de leukste bedrijfsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres.

Je bent op zoek naar bubble voetbal, bubbelbal, bumperbal, bumperz of bubbel voetbal. Het is natuurlijk allemaal dezelfde activiteit. Ook zoeken mensen ons vaak in het Engels. Hiervoor word vaak gezocht op bubble ball, zorbball, zorb football, bubble soccer of bubble football.

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je naast bubbel voetbal de mooiste teambuilding activiteiten in Amsterdam. UP Events heeft een eigen evenementen locatie. Daarnaast is het een full service evenementenbureau. Wij hebben een variatie aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Wij organiseren uitjes op onze locatie in Amsterdam. Daarnaast op andere locaties zoals jullie kantoor. Zoals creatieve teambuilding workshops in het Amsterdamse stadscentrum. En wat dacht je van onze kettingreactie. Een activiteit waar samenwerking voorop staat.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau uit Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect uitje voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant. We genieten, zijn een beetje anders. We doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!