Bubbel Voetbal en Room Escape arrangement

Bubbel Voetbal en Room Escape
Bubbel Voetbal en Room Escape

Het Bubbel Voetbal en Room Escape arrangement bestaat uit een sessie Room Escape en een uur Bubbel Voetbal spelen. Het Bubbel Voetbal vind plaats op onze Outdoor locatie op de Tom Schreursweg 8 te Amsterdam, bij het parkeerterrein op loop afstand van de Room Escape kamers. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit.

Prijs vanaf €26,98 excl. btw. / €32,64 incl. btw.
Duur: 140 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 1 gratis drankje p.p. naar keuze.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 2 gratis drankjes p.p. naar keuze.

Eten en drinken bij Bubbel Voetbal Amsterdam

Bubbel Voetbal en Room Escape ArrangementOm uw Bubbel Voetbal en Room Escape arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel. Daarnaast hebben wij diverse snack mogelijkheden zoals koeken, muffins en overheerlijke taartpunten. Als je gebruik wilt maken van ons aanbod vraag dan altijd een offerte aan.

Bubbel Voetbal en Room Escape, offerte op maat

Het Bubbel Voetbal en Room Escape arrangement is een van de vele mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops ,onze Room Escape concepten en Laser Tag ( op locatie).

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*

*

*

*