Bubbel Voetbal en Archery Tag

Bubbel Voetbal en Archery Tag
Bubbel Voetbal en Archery Tag

Het Bubbel Voetbal en Archery Tag arrangement bestaat uit een 75 minuten Bubbel Voetbal en 75 minuten Archery Tag. Archery Tag is een van de nieuwste rages van dit moment. Dit uitdagende spel is een combinatie is van Dodgeball ( trefbal) en boogschieten. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit.

Prijs vanaf €33,04 excl. btw. / €39,98 incl. btw.
Duur: 155 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 1 gratis drankje p.p. naar keuze.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 2 gratis drankjes p.p. naar keuze.

Eten en drinken bij Bubbel Voetbal Amsterdam

Om uw Bubbel Voetbal en Archery Tag arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Bubbel Voetbal en Archery Tag, offerte op maat

Het Bubbel Voetbal en Archery Tag arrangement is een van de mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops en onze Room Escape concepten.

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*

*

*

*